Online watersportwinkel, watersportartikelen & buitenboordmotor onderdelen

Tohatsu Onderdelen

Tohatsu en Nissan buitenboordmotor onderdelen kopen

Tohatsu en Nissan buitenboordmotor onderdelen kopenTohatsu is Japan’s oudste buitenboordmotoren fabrikant. Al sinds 1956 produceren ze hoogwaardige en duurzame buitenboordmotoren. Oorspronkelijk werden de Tohatsu buitenboordmotoren ontwikkeld voor Japanse vissers.

De buitenboordmotoren van Tohatsu zijn getest op de oceaan. Hierdoor kunnen deze motoren goed tegen zware (weers)omstandigheden. Het maakt de Tohatsu buitenboordmotoren tot één van de zwaarste en meest betrouwbare motoren.

Hieronder ziet u een aantal Tohatsu buitenboordmotor onderdelen. Ze zijn onderverdeeld in categorieën. Van een krukas en een startmotor tot bootschroeven en elektronica. Bij ons kunt u rekenen op een snelle verzending en een uitstekende service.

Tohatsu is gelijk aan Mercury buitenboordmotoren

Alle 4-takt onderdelen van Tohatsu zijn gelijk aan Mercury buitenboordmotor onderdelen. De Tohatsu buitenboordmotor is, op de kappen na, 100% compatibel / uit te wisselen met Mercury buitenboordmotor onderdelen. Dit geldt ook voor de 2-takt modellen na +/- 2001. Bent u hier niet helemaal zeker over? Neemt u dan eens een kijkje op www.mspi-marine.com en vergelijk de Mercury buitenboordmotor onderdelen met die van Tohatsu. Of stuur ons een e-mail en wij zoeken het voor u op. Let op! De oudere 2-takt modellen van Tohatsu hebben hun eigen onderdelen en die vindt u uitaard ook op deze site.

Mercury, Mercruiser en Quicksilver hetzelfde merk

Deze motoren zijn van dezelfde fabrikant met de naam Brunswick. Het komt vaak voor dat uw Mercury buitenboordmotor onderdeel (indien u op origineel onderdeel nummer zoekt) terug te vinden is bij Mercruiser inboard. In het staartstuk van uw Mercury buitenboordmotor zitten dezelfde onderdelen als in de Mercruiser sterndrive (zelfde als staartstuk, maar zo noemt men het bij een imboard motor). Brunswick produceert ook bootaccessoires, rubberboten en oliën, deze worden onder de naam Quicksilver op de markt gebracht.