Accubak Boot

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Accubak boot kopen

Deze speciale accubak voor boten is een must have voor elke booteigenaar en onmisbaar voor watersporters die varen met een elektromotor, buitenboordmotor of inboard motor. De accubak is speciaal gemaakt voor boten en vormt een vaste beschermhuid om de accu heen. De bak kan blijvend worden afgesloten tijdens al het gebruik (ook tijdens het aansluiten, opladen en transport). U beschermt uw accu daarmee tegen indringend vocht, vuil, stof en beschadigingen. Hierdoor wordt de levensduur van uw accu aanzienlijk verlengd en is de kans op storingen door bijvoorbeeld vuil of corrosie minimaal. U kunt dus met een gerust hart het water op!

Accubak bevestigen

De stroomvoorziening van uw boot wordt op de bak zelf aangesloten met behulp van de twee kunststof vleugelmoeren. Het is dus niet nodig om de bak te open te houden als de kabels zijn aangesloten. Hiermee is de accu voor eens en altijd afgesloten tegen alle weersinvloeden en vuil.

Accubak tillen uit de boot

Het stevige handvat zorgt ervoor dat u uw accu gemakkelijk kunt tillen en vervoeren, zonder dat u grip op uw zware accu verliest en zonder dat u vieze handen krijgt.

Accubak inbouwen boot

Deze accubak kunt u gemakkelijk in uw boot bouwen door middel van de bijgeleverde nylon spanriem. Met deze riem sluit u de accubak. De riem kunt u vastmaken in uw boot, bijvoorbeeld door middel van twee RVS schroeven
Page Speed