Benzinetank & Accessoires

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Benzinetank buitenboordmotor

Benzinetank buitenboordmotorEen benzinetank voor buitenboordmotor. Uitstekend geschikt voor een rubberboot of een speedboot. Met een brandstoftank bij de hand, loop je minder risico op een lege tank.

De benzinetanks zijn goed te combineren met de universele brandstofslangen. Ze zijn eenvoudig aan te sluiten en te ontkoppelen. De tanks zijn verkrijgbaar met inhouden variërend van 12 tot 100 liter. Doordat ze gemaakt zijn van kunststof, is de brandstoftank licht en kan hij tegen stootjes.

Over Talamex

Alles wat je nodig hebt voor je boot vind je bij Talamex. Je boot moet namelijk goed onderhouden worden zodat je hier jarenlang van kunt blijven genieten. Met de producten van Talamex maak je een goed begin om de levensduur van je boot te verlengen. Zo heeft het merk fenders die je vaartuig beschermen tegen beschadigingen tijdens het aanleggen. Spring jij, of springen je kinderen vaak vanaf de boot het water in? Bekijk dan eens de handige zwemtrap om gemakkelijk aan boord te komen vanuit het water. Zo heeft het merk Talamex nog talloze handige accessoires voor op je boot. Wil jij ook je vaarplezier verhogen en verlengen? Onderhoud je boot goed en vervang kapotte onderdelen op tijd met de kwalitatieve producten van Talimex. Schip ahoy!
Page Speed