Selva Buitenboordmotor Onderdelen

Selva Buitenboordmotor Onderdelen

Selva Onderdelen zijn nog wat lastig verkrijgbaar. Ons assortiment wordt steeds uitgebreider met onderdelen zoals een startmotor en impeller. Ruim 50 jaar geleden is Selva opgericht door Lorenzo Selva. Hun hoofdkantoor zit in Italië. De Selva buitenboordmotor onderdelen worden hierdoor hoofdzakelijk verkocht binnen Europa. De Selva buitenboordmotoren staan bekend om hun vernieuwende design. De motoren zijn zeer krachtig en betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit. Daarom zal ons assortiment de komende jaren goed uitgebreid worden om de markt te kunnen voorzien van onderdelen tegen de scherpste prijzen, daar zijn wij zeker van. Aangezien wij al onze onderdelen groots inkopen zullen wij de beste prijzen kunnen bieden.

Selva Dealer

Bij ons kunt u rekenen op een uitstekende service. Wij hebben een ruime voorraad aan buitenboordmotor onderdelen, hierdoor kunnen wij snelle verzending garanderen. Wij leveren filters, staartstuk olie  complete sets, bootschroeven en propellers voor het Italiaanse merk Selva. Een dealer zal lastig te vinden zijn bij u in de buurt, dus bij ons online bestellen zal misschien wel de beste, maar zeker ook de goedkoopste manier zijn.

Onderhoud onderdelen Selva buitenboordmotor

Naar alle waarschijnlijkheid bent u nog niet op zoek naar onderdelen maar meer naar het onderhouden van de Selva buitenboordmotor. Selva is nog niet zo heel lang op de Nederlandse markt, maar iets stuk gaan kan altijd. Daarom hebben wij pakketten samengesteld voor onderhoud van uw Selva buitenboordmotor. Hierboven kunt u kiezen voor onderhoudskits en deze hebben wij verzameld onder de merken als Selva onderdelenzoeker.

Page Speed