Impeller Honda

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Impellers voor Honda buitenboordmotoren

Een nieuwe Honda impeller kan door droogdraaien worden beschadigd. Daarom dient bij installatie de binnenzijde van het impeller pomphuis, de binnenzijde van het deksel en de impeller, met een beetje vet te worden ingesmeerd. Dit verbetert ook het aanzuigvermogen van de Honda pomp. De impeller moet met één draaiende beweging in de impeller pomp gemonteerd worden.

Bij veel buitenboordmotoren gaat de impeller na verloop van tijd kapot. Wanneer de buitenboordmotor veelvuldig gebruikt wordt, dan slijt de impeller. Maar ook wanneer de buitenboordmotor juist lang stil staat, kan de impeller kapotgaan bij het starten van de motor wanneer de schoepen te lang tegen de behuizing aan hebben gestaan. Een verstopping van koelwater toevoer kan ook voor problemen zorgen.

Honda impeller vervangen

Gelukkig is een probleem met de impeller van Honda goed te verhelpen. Wij raden aan om daarvoor een Honda impeller kit te gebruiken zodat u alle benodigdheden bij elkaar heeft. Een tweede advies dat wij mee willen geven is om altijd een reserve impeller met toolkit aan boord te hebben zodat u onverwachte problemen snel kunt oplossen.

Honda impeller kopen

Buitenboordmotor-onderdelen.nl is liefhebber van de watersport. Daarom hebben wij bijna alle Honda onderdelen op voorraad. Heeft u naast de impeller nog andere onderdelen nodig? Wij hebben het vast en zeker voor u klaarliggen.

Page Speed