Impeller Yamaha

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Impeller Yamaha buitenboordmotor

Impellers voor Yamaha buitenboordmotoren

Een veel voorkomend probleem bij buitenboordmotoren is dat de impeller na verloop van tijd de geest geeft. Meestal komt dit door slijtage bij veelvuldig gebruik van de buitenboordmotor. Wanneer de buitenboordmotor een tijd stil staat, kan de impeller ook kapotgaan bij het starten doordat de schoepen te lang tegen de behuizing hebben gestaan. Ook kunnen er problemen ontstaan doordat de toevoer van koelwater verstopt zit.

Een probleem met de Yamaha impeller is gelukkig te repareren. U kunt hiervoor het beste een Yamaha waterpomp kit gebruiken. Zo heeft u alles wat u nodig heeft bij de hand. Daarnaast is het handig om een reserve impeller en waterpompkit mee nemen aan boord zodat u overwachte problemen snel kan verhelpen.

Yamaha impeller kopen

De impeller is, net als alle andere Yamaha buitenboordmotor onderdelen, bij ons altijd op voorraad. Buitenboordmotor-onderdelen.nl is een groot liefhebber van de watersport. Mocht u nog vragen hebben over de impeller? Schroom dan niet om deze aan ons te stellen. Wij staan graag voor u klaar!

Page Speed