Carburateur Revisieset

Tonen als Foto-tabel Lijst

30 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

30 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Carburateur Revisieset Yamaha buitenboordmotor

Wij bieden voor de meeste Yamaha carburateur revisie setjes aan. Deze carburateur kits zijn van hoge kwaliteit en zeker één van de beste A-merken op watersportbranche. Marine Spare Parts-International is onze leverancier en levert de beste kwaliteit. Deze leverancier biedt ook carburateurs en impellers van Yamaha buitenboordmotoren aan. De carburateur revisie kit bestaat voornamelijk uit een vlotter, membraan, pakking, sproeier en schroeven. Heeft u twijfels of de carburateur reviesieset hetzelfde is, dan is het beter om de carburateur eerst te demonteren en vergelijken op onze site met de revisie kit. Dit scheelt een hoop tijd en kan er snel weer gevaren worden.

Yamaha Carburateur reviseren

Zodra de carburateur van de Yamaha buitenboordmotor is gedemonteerd kunt u overgaan tot de carburateur uit elkaar halen. Leg alle pakkingen, Vlotter, membraan en sproeier netjes op bijvoorbeeld een stuk keukenrol. Het is verstandig om opnames te maken, zodat als u het niet meer weet hoe de nieuwe revisieset teruggeplaatst moet worden altijd teruggekeken kan worden met hoe het origineel in elkaar zat. Na het reviseren is het verstandig om de brandstofslang te vernieuwen, want oude brandstofslangen en brandstofstekker bevatten meestal resten en residu van de slangen, deze verteren.

Carburateur kit in topconditie houden

Wat vaak wordt vergeten is dat ook de Yamaha carburateur onderhoud nodig heeft bij een winterbeurt en een onderhoudsbeurt. Sommige watersporters gebruiken de buitenboordmotor af en toe. Dus zit er tussen ieder vaarbeurt een paar weken verschil. Hierdoor zal de brandstof de vluchtige stoffen kwijtraken die voor de ontbranding zorgen en steeds meer residu achterlaat in de carburateur. Na de winter zal dit voor problemen kunnen zorgen en in het ergste geval moet de carburateur weer een revisie hebben. Dus voordat de winter zijn intrede doet altijd de Yamaha carburateurs leeg laten lopen van brandstof.

Page Speed